HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Varm kyllingesalat med peberfrugter

Skrevet d. 14 November 2009
Ingredienser
1 Lille løg, i tynde skiver
2 spsk olivenolie
2 store peberfrugter, udkernede, i tynde strimler
1 stegt kylling (1 kg) uden skind, skåret i stykker
1 spsk soyasauce
1/4 tsk kinesisk femkrydderi
1 knsp sukker
sort peber fra kværn
1 spsk eddike
2/3 dl smuttede mandler, ristede

Fremgangsmåde
1 I en gryde svitses løget gyldent i halvdelen af olien. Tilsæt peberfrugt og svits dem møre, men sprøde - ca. 5 min.

2 Rør kyllingekød, soyasauce, femkrydderi, sukker og krydderier efter smag i gryden. Varmes igennem og hældes i severingsskål eller på tallerkener

3 Eddike og resten af olien rørers sammen og hældes over salaten. Garneres med mandler.