HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Toscana-kylling

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
60 g smør
4 kyllingebrystfileter, i tern på 2 cm
2 spsk cognac
250 g cherrytomater
250 g champignoner, i skiver
2½ dl tør hvidvin eller hønsebouillon
sort peber fra kværn
tørret rosmarin, stødt
persille, hakket

Fremgangsmåde
1 I en stor gryde varmes smør, til det bruser. Steg kyllingestykkerne hvide, ca. 4 min; vendes jævnligt.

2 Tilsæt cognac, tomater og champignoner. Svits under omrøring i 3 min. Tilsæt vin eller bouillon, peber og rosmarin efter smag.

3 Lad retten simre uden låg, til væden er kogt ind og jævnt en smule. Serveres med hakket persille.