HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Orientalske kyllingelår

Skrevet d. 16 November 2009
Ingredienser
1¼ dl soyasauce
2/3 dl honning
2 spsk sesamfrø
2 tsk sesamolie
½ tsk stødt ingefær
2 fed hvidløg, pressede
4 hele kyllingelår

Fremgangsmåde
1 Rør soyasauce, honning, sesamfrø, sesamolie, ingefær og hvidløg sammen i en lav skål af glas eller porcelæn. Skær nogle snit i de tykkere dele af kyllingekødet med en lille skarp kniv. Læg kyllingestykkerne i marinaden og vend dem, se de dækkes helt. Marineres 1 time eller længere. Vendes jævnligt.

2 Grilles over trækul eller i ovn; vendes og pensles med marinaden, til de er gennemstegt. Serveres med en rissalat.