HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Grillstegt satay-kylling

Skrevet d. 16 November 2009
Ingredienser
6 kyllingeoverlår, uden skind og ben, i 2,5 cm tern
8 spyd (se note)
¾ dl jordnøddesmør, 'crunchy'
1 fed hvidløg, presset
1 spsk olie
2 spsk soyasauce
1 knsp chilipulver

Fremgangsmåde
1 Sæt kyllingekød på spyd. Læg spyddene i et lavt fad. Rør jordnøddesmør, hvidløg, olie, soyasauce og chilipulver godt sammen. Hæld det over kyllingespyddene og mariner dem 30 min ved stuetemperatur.

2 Grilles over trækul eller i ovn 10-12 min, eller til de er gennemstegte. Serveres med frisk grøn salat eller ris.

Note: Anvendes på bambusspyd, de lægges først i vand i 30 min, så de ikke brænder.