HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Marineret taco-kylling

Skrevet d. 17 November 2009
Ingredienser
1 2/3 dl medium-stærk taco-sauce på flaske
2/3 dl dijonsennep
2 spsk citronsaft
6 kyllingebrystfileter
30 g smør
2/3 dl cremefraiche
hakket persille
grøn salat
majs-chips

Fremgangsmåde
1 Rør taco-sauce, sennep og citronsaft sammen i et lavt glas- eller porcelænsfad. Vend kyllingestykkerne i saucen, læg film over og mariner kødet i 30 min eller natten over i køleskab.

2 Smør varmes, til den er bruser, i en stor gryde. Tør kyllingestykkerne, gem marinaden. Steg brysterne gyldne på begge sider, ca. 5 min på hver side.

3 Tilsæt marinaden og lad det simre uden låg i 5 min. Tag brysterne og med en hulske og læg dem på et serveringsfad. Lad marinaden simre, til den jævner. Server den med kyllingen.

4 Læg en skefuld cremefraiche på hvert bryst og pynt med hakket persille. Serveres med grøn salat og majs-chips.