HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Grillstegt kyllinge-buger

Skrevet d. 17 November 2009
Ingredienser
350 g hakket kyllingekød
4 forårsløg, finthakkede
2 spsk frisk brødkrumme
¼ tsk tørret basilikum
2 spsk olie
2 skiver bacon uden svær, halverede
1 avocado, i skiver

Fremgangsmåde
1 Rør kyllingekød, forårsløg, brødkumme og basilikum sammen. Del farsen i 4 portioner og form dem til krebinetter.

2 Krebinetterne grilles i ca. 10-12 min. Bacon grilles sprødt. Lægges på sugende papir.

3 Serveres på ristet hamburgerbolle med skiver af avocado.