HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Pære med chokolade

Skrevet d. 8 Januar 2010
Ingredienser
4 portioner

2 spsk. kakao
2 tsk. maizena
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. sukker
2 dl skummetmælk
8 halve henkogte pærer uden sukker

Fremgangsmåde
Bland kakao og maizena i en gryde. Tilsæt ½ dl skummetmælk under kraftig omrøring. Pisk, til blandingen er helt ensartet. Tilsæt resten af mælken. Lad den koge ganske forsigtigt, til saucen er blevet tyk. Tag gryden af varmen og smag til med vaniljesukker og sukker.

Servér saucen varm eller kold til henkogte pærer.