HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling på spid

Skrevet d. 31 Januar 2010
Ingredienser
(4 pers.)
3 store kyllingefileter
2 spsk. olie
1 spsk. citronsaft
½ tsk. red hot chilipeber
Grillspid

Soja-dipsovs:
1½ dl sojasovs
1 tsk. citronsaft
1 tsk. akaciehonning
Wasabi

Endvidere:
3 dl ris
300 g grønne ærter (fra frost, men optøede)
1 dl grofthakkede peanuts
1 broccoli


Fremgangsmåde
Skær kyllingefileterne i stave, ca. 1½ cm brede. Rør olie, citronsaft og chili sammen.
Vend kyllingestykkerne i blandingen og lad det trække i 20 min. Træk kødet på spid. Steg under ovnens grillelement i ca. 3 min. på hver side.

Dipsovs:
Rør soja, citronsaft og honning sammen. Smag til med wasabi.

Endvidere:
Kog ris efter anvisningen på emballagen. Vend ærter og peanuts i de nykogte ris. Kog broccolien i letsaltet vand i ca. 10 min.