HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Muldvarpeskud

Skrevet d. 4 Februar 2010
Ingredienser
(4 portioner)

12 svesker
12 mandler
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
2 dl græsk yoghurt
1 tsk. vaniljesukker
1½ skive mørkt rugbrød, revet
15 g revet chokolade

Fremgangsmåde
Udblød sveskerne i lidt vand og kog dem møre (de må ikke koge ud).
Kom en smuttet mandel i hver sveske.
Pisk æggeblommerne med sukkeret, rør yoghurten i cremen og smag til med vaniljesukker.
Anret 3 svesker på hver desserttallerken, fordel cremen over sveskerne og drys med revet rugbrød og revet chokolade.