HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Pizzaboller

Skrevet d. 28 Marts 2010
Ingredienser
(12 stk.)
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
450 g mel
1 lille ds. konc. tomatpure
1 spsk. olie
1 spsk. oregano
salt og peber
50 g skinke i strimler
1 spsk. syltede, hakkede jalapeños (chilier)
100 g revet ost

Fremgangsmåde
Rør gæren i vandet og tilsæt salt, olie, og hvedemel. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket i 45 min. Form dejen til 12 boller og tryk dem flade. Rør tomatpureen med olie, salt, peber og oregano og smør det på bollerne. Drys med skinkestrimler, jalapeños og revet ost og bag bollerne ved 180° i 20 min.