HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rejesalat med chili og lime

Skrevet d. 28 December 2018
Ingredienser
Opskriften gælder for 15 stk

1 dl økologisk Fraiche 9%
200 g afdryppede rejer
½ lille finthakket rødløg (ca. 25 g)
1 spsk sød chilisauce
1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
1 tsk friskpresset limesaft
¼ tsk groft salt
1 italiensk flute i tynde skiver (ca. 425 g)

Pynt
flagesalt
purløg

Fremgangsmåde
Vend fraiche sammen med rejer, rødløg, chilisauce og de øvrige ingredienser.

Rist brødskiverne i oven til de er gyldne og sprøde.

Fordel rejsesalaten på de ristede brødskiver og drys med flagesalt. Pynt med purløg.

Ristning
Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip
Hvis du vil have en mere asiatisk smag i rejesalaten, så kan du tilføje 1 tsk finrevet ingefær.