HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Øget indsats mod import-salmonella

Skrevet d. 20 December 2004
Fødevarestyrelsen vil nu laver en undersøgelse af, om importeret fjerkræ fra udlandet er mærket med tilbered­ningsvejledninger, hvis det indeholder salmonella. Det sker efter Statens Seruminstitut advarer om, at importeret fjerkræ indeholder langt mere multiresistent salmonella end det danske. Hvis ikke importørerne kan godtgøre, at det importerede kød er salmonella­frit, bliver de påbudt at mærke det, understreger vicedirektør i Fødevarestyrelsen Henrik G. Jensen. "Der er nogle importører og detailhandlere, der må sidde med en dårlig smag i munden. Det er dem, der har ansvaret for at importere de her produkter, og det er dem, der skal sikre sig, at de produkter, de køber, er i orden. De kan ikke bare gå ud og købe den første og den bedste sekundavare," siger Henrik G. Jensen. Kilde:TV2

Se alle nyhederne