HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Bliv klogere på Arla´s forskning

Skrevet d. 11 Maj 2005
Torsdag 12. maj er af forskningsminister Helge Sander udnævnt til Forskningens Døgn. I den anledning er Arla Foods blevet bedt om at bidrage med noget af den viden selskabet ligger inde med, når det handler om forskning i mejeriprodukter. Laboratoriechef hos Arla Foods Innovation, Lisbet Bjerre Knudsen, sidder sammen med et par kolleger klar ved telefonerne og e-mailen fra 9.00 til 16.00 torsdag. Det samme vil være muligt hos Slagteriernes Forskningsinstitut, Landsudvalget for Svin, Team Horticulture og Dansk Landbrugs- rådgivning. Herudover vil der ti steder rundt omkring i landet være mulighed for at komme ud og smage, se, føle og lugte til den forskning, der foregår i dansk erhvervsliv. Her deltager Arla Foods med en stand i Nuparken i Holstebro. Produktudvikler på gulost, Jens Jørgen Søgård fra Arla Foods Innovation vil vise forskellige nye oste, og tale om den udvikling, der sker, når nye oste bliver til. Han vil også vise eksempler på oste fra Nr. Vium som kan skæres i silke tynde skiver, og give smagsprøver på oste med højt og lavt fedtindhold. Der vil i Nuparken være eksempler på forskning inden for både energi, miljø, mad og IT. I løbet af dagen vil forskerne på skift samle de besøgende omkring sig for at levere beretningen om lige netop deres speciale. De ti valgte værtskommuner udover Holstebro er Frederikshavn, Århus, Horsens, Odense og Lyngby-Taarbæk, de nye storkommuner Viborg, Tønder og Sønderborg i samarbejde med Sønderjyllands Amt og Bornholms regionskommune. Læs mere om Forskningens Døgn på landbrug.dk

Se alle nyhederne