HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Sidste uge på Glejbjerg Mejeri

Skrevet d. 29 Marts 2004
Om en uge lukkes og slukkes der på Glejbjerg Mejeri. Glejbjerg Andelsmejeri blev stiftet og bygget i 1884, og det 120 år gamle driftssted lukker nu som et led i Arla Foods’ strukturplan fra 2001. Sidste produktionsdag er tirsdag 30. marts, og osteproduktionen overføres herefter til Hjørring Mejeri. Da produktionen var på sit højeste, fremstillede mejeriet omkring 20 tons ost om dagen – men denne mængde er langsomt blevet nedtrappet i perioden op til lukningen. 36 medarbejdere er omfattet af lukningen, hvoraf 12 endnu har en uafklaret fremtid. ”Det har dog været usædvanligt at se, hvordan arbejdsmoral og kvalitet er forblevet i top, selvom de ansatte har arbejdet med en fyreseddel i baglommen”, siger mejerichef Ejvind Madsen.

Se alle nyhederne