HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Nu åbner gårdbutik med lækkert frilandskød

Skrevet d. 18 Juni 2014
På lørdag åbner der en ny og spændende lokal gårdbutik på Dyssegaardens Juletræsplantage ved Gundsømagle. Den er et hyggeligt familiebesøg værd.

Dyssegaarden er kendt for deres store og velbesøgte julemarked, hvor de bl.a. sælger ænder og gæs.

Men nu springer de ud med en spændende gårdbutik, der fra på lørdag, har åbent 1. og 3. lørdag i hver måned.

”Vi brænder for gode, lokale fødevarer, som er lavet med dyrevelfærd, lokal slagtning (helst på gården), og kødkvalitet som vigtigste pejlemærker. For os giver det mening, at kunne se vores kunder i øjnene, derfor kan du ikke købe vores produkter andre steder end på Dyssegaarden.” forklarer Morten Gjerskov, der driver Dyssegaarden sammen med sin bror, Martin.

”I gårdbutikken vil vi bl.a. have most, æg, en masse lækkert kød, pålæg og pølser fra Dyssegaardens egen produktion. Der kommer til at være spændende udskæringer og hjemmelavede pølsevarer af frilandsgrise, kødkvæg, lam og frilandskyllinger” fortæller Morten Gjerskov,
” Jeg glæder mig specielt til at vise vores kunder, vores nye okse og lammefrankfurter med jalapenos. Den er perfekt til den danske grillsommer, siger Martin Gjerskov”.

På lørdag vil der bl.a. være gode tilbud på grillpølser af lam og oksekød samt frilandskyllinger.
Dyssegaarden sælger også jordbær, nyopgravede kartofler og ærter.

Dyssegaarden ligger lige over brandstationen på A6 – lige ved indkørslen til Jyllinge.

Se alle nyhederne