HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Endnu flere priser til MENY

Skrevet d. 29 November 2016
Igen i år var fødevaremarkedet MENY blandt de glade vindere, da Børsen i dag overrakte Børsens Smagspris 2016. Priserne uddeles en gang årligt af en ekspertjury og gives for de mest smagfulde fødevarer, der kan købes i almindelige dagligvarebutikker.

I år modtog MENY to priser. Dansk krogmodnet oksefilet, som Danish Crown står bag, og osten Stærke Thorvald lagret Danbo, som Arla står bag, og som begge sælges i MENYs fødevaremarkeder.

"MENY er Danmarks Fødevaremarked, og vi er selvfølgelig rigtig glade for at have produkter, som opnår topkokkes anerkendelse. I MENY arbejder vi hele tiden på at udvide vores i forvejen store sortiment, og vores ambition er at give danskerne gode fødevareoplevelser i alle vores butikker. MENY har netop vundet Danish Retail Award samt Fødevareprisen 2016 for både frugt & grønt, slagter og mejeri, så det er en ekstra cadeau, også at modtage to af Børsens Smagspriser", siger Jørgen Nielsen, direktør i MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb.

Der uddeles i alt 11 priser i 2016, og formålet med priserne er at sætte fokus på vigtigheden af kvalitet frem for kvantitet. De præmierede produkter er udvalgt af Børsens gastronomi-redaktion og prøvesmagt og præmieret af et panel af danske topkokke.

MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa. MENY er et koncept med stærkt fokus på udvalg og specialiteter, ferskvarer og faguddannede madarbejdere, der står for god betjening. MENY har markedets største varesortiment - både til hverdag og fest - og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme. Kæden har 117 butikker i Danmark, heraf 14 særlige MENY Gourmet-butikker og beskæftiger 5.500 medarbejdere.

Se alle nyhederne