HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Bøffer af mælk fra Campina

Skrevet d. 11 Februar 2005
Ved at koagulere mælk og tilføje fibre og krydderier laver det hollandske mejeriselskab Campina et produkt, der kan konkurrere med bøffer uden at have noget med kød at gøre. Det smager af kylling, men 'Valess' fra Campina er lavet af mælk og fibre. Campina kalder det nye produkt for et sundt og smagfuldt alternativ til kød. Med 4 pct. fedt, få kulhydrater, ingen kolesterol og godt med mælkeproteiner og calcium sigter Campina efter den voksende gruppe af sundhedsbevidste forbrugere. Valess fås som fileter med og uden panering, tern og små klumper a la kyllingenuggets. Valess blev lanceret i Holland for få dage siden, og det første års tid er produktet forbeholdt de hollandske forbrugere, fortæller talsmand fra Campina Ria Feldman: "Det kommende år ser vi, hvordan forbrugerne modtager produktet i Holland. Vi har høje forventninger til det og regner med at lancere Valess i andre europæiske lande, først Tyskland," siger hun. På Campinas hjemmeside fortæller en afstemning om forbrugernes holdning til det nye produkt. 14 pct. har allerede smagt det og synes, det er lækkert, 16 pct. mener, det er rædselsfuldt, mens et flertal på 36 pct. bare synes, at det er overraskende. Kilde: Mejeriforeningen

Se alle nyhederne