HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Ny luksusmarcipan

Skrevet d. 12 Marts 2004
Mandel Råmasse GRAND CRU med ristede mandelstykker er en ny og smagfuld marcipan fra Odense Marcipan. Den nye luksus råmasse er fremstillet af spanske kvalitetsmandler, og der er tilsat hakkede, ristede mandelstykker, hvilket er med til at gøre produktet unikt og meget velsmagende. Mandel råmassen kan anvendes rå til en lang række konfekttyper. f.eks. iblandet sirup med forskellig smag. Råmassen kan bages og anvendes til små, lækre kager eller bruges i desserter. Mandel Råmasse GRAND CRU kan også hakkes og iblandes is eller rives og kombineres med flødeskum. Anvendelsen og mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for den smagfulde kreativitet. I opskrifthæftet, som Odense Marcipan præsenterer på FoodExpo findes en række spændende opskrifter med den nye marcipan. Dessertkonkurrence på FOODEXPO Køkkenchefernes Forening og Odense Marcipan har i forening udskrevet en dessertkonkurrence for professionelle dessertkokke, konditorer og kokke beskæftiget indenfor hotel- og restaurantbranchen samt catering og kantiner. Konkurrencen går i sin enkelhed ud på at kreere en velsmagende, fantasifuld og smuk dessert eller dessertkage, hvor der indgår ODENSE Mandel Råmasse GRAND CRU. De seks finalister vil blive præsenteret på FOODEXPO, og den endelige vinder kan se frem til et kursusophold på en anerkendt europæisk fagskole.

Se alle nyhederne