| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Pastasalat med kylling, ost og peberfrugtSkrevet d. 18 Marts 2002Ingredienser300 g Pastaskruer 1 spsk Rapsolie (koldpresset) 1 bundter Dild 150 g Kylling (kogt) 1 stk Peberfrugt (rød) 1 stk Peberfrugt (gul) 1 stk Peberfrugt (grøn) 100 g Icebergsalat (snittet) 2 dl Fromage frais 150 g Danbo 10+ (mager) Fremgangsmåde 1. Kog pastaen i letsaltet vand, og overhæld den derefter med koldt vand, lad den afdryppe og afkøle.
2. Rør fromage frais med rapsolie, krydderier og klippede dildspidser.
3. Skær kylling, ost og pebergrugter i små tern og bland salaten. Serveres på en bund af salatblade. |