HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Espresso milkshake

Skrevet d. 17 April 2002
Ingredienser
1 dl Espresso
1 stk Æg (pasteuriseret)
0 spsk Sukker
2 dl Mælk
3 spsk Vanilleis

Fremgangsmåde
1. Bryg espressokaffen og afkøl den til køleskabskold.
2. Blend eller pisk æg og sukker godt sammen.
3. Tilsæt kaffe, mælk og is og blend.
4. Servér milkshaken i glas og pynt med cacaopulver.