HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling i druesauce

Skrevet d. 14 Juni 2005
Ingredienser
0 kg Kylling
6 dl Hønsebouillon (eller 4 dl bouillon + 2 dl hvidvin)

Fremgangsmåde
1. Skær kyllingen i mindre stykker og brun den på alle sider i en stegegryde. Skru ned for varmen og tilsæt løg, enebær, salt og peber.
2. Hæld bouillon og vin i, læg låg på og lad kyllingen simre i ca. 40-45 min. Kom de halverede, udstenede druer i, når der mangler ca. 10 min. af tilberedningstiden. Smag til med salt og peber. Skær kyllingen for og servér med ris..
3. Retten er íkke fryseegnet..