HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Bonde omelet

Skrevet d. 16 Maj 2008
Ingredienser
4 store kogte kartofler
6 æg
purløg
olie
salt/peber
4 tomater


Fremgangsmåde
Kartoflerne skæres i skiver og ristes i olie i ca.4 min. ved svag varme.
Æggene piskes sammen med salt, peber og purløg. Hæld æggemassen over kartoffelskiverne og lad omeletten stege ved middel varme. Vend omeletten og steg færdig på den anden side. Serveres med tomaterskiver og fintsnittet purløg.